De bidon is inmiddels al tientallen jaren oud. Al in de jaren 50 werd er met de bidon gefietst tijdens wielerwedstrijden. We kennen bidons allemaal als plastic flessen die niet heel milieuvriendelijk zijn, maar bidons evolueren ook en er komen steeds meer bidons die biologisch afbreekbaar zijn. Een mooie vooruitgang natuurlijk. Bidons zijn ook mooie geschenken om cadeau te doen. Maar wat zijn nu de mooiste bidons om weg te geven? We geven hieronder een aantal voorbeelden.

Aluminium bidons

Bidons werden vroeger van plastic gemaakt, maar we komen steeds meer materialen bij waar bidons van gemaakt zijn. Zo zijn er nu ook bidons van aluminium gemaakt. Dat ziet er niet alleen mooi uit, maar dat maakt de bidon ook nog lekker stevig. Natuurlijk kan je niet in een aluminium drinkfles knijpen, of je moet wel heel sterk zijn. Dus daarom zit er een drinktuit verwerkt in de aluminium drinkfles. Hierdoor wordt drinken uit de fles eenvoudig en dat scheelt weer knijpen in de fles. Misschien is de drinkervaring van een aluminium bidon misschien zelfs beter dan een normale bidon. 

Opvouwbare bidons

Bidons zijn altijd handig om bij je te hebben tijdens het sporten, maar soms nemen ze teveel ruimte in beslag. Een opvouwbare bidon is dan ontzettend handig om bij te hebben. De bidon druk je, natuurlijk niet gevuld met water, in elkaar en kan zo in je sporttas. Tijdens het sporten kan je deze uit elkaar trekken en vullen met water. Super handig natuurlijk. Naast dat de opvouwbare bidon erg handig is, ziet deze er ook nog eens mooi uit. Een perfect cadeau voor de fervente sporter.

De klassieke bidon

Hoe je het ook wendt of keert, de klassieke bidon blijft eigenlijk wel het mooist. Of zijn dit meer nostalgische gevoelens? De eenvoud van de bidon en de vorm maken het een ideale drinkfles voor tijdens het wielrennen, mountainbiken of gewoon bij een voetbalwedstrijd. Wel zien we dat er steeds meer milieuvriendelijke bidons op de markt komen die biologisch afbreekbaar zijn. Dat is natuurlijk een mooie ontwikkeling die we alleen maar kunnen toejuichen. Zo blijven er minder bidons rondzwerven in de natuur. Maar we raden natuurlijk wel aan om, mocht je een bidon willen weggooien, dit gewoon (thuis) in de prullenbak te doen.

Bidons weggeven als geschenk

Wil je bidons weggeven als geschenk of sponsoren voor een sportclub? Laat deze bidons dan personaliseren met het logo van de sportclub of met het logo van jouw bedrijf. Hierdoor maak je de bidons nog mooier en zullen deze zeker vaak gebruikt worden. Je kan bidons onder andere laten bedrukken bij BudgetGift.nl. Zij hebben een ruim assortiment en diverse mogelijkheden om jouw bidon naar wens te bedrukken. Zoek de mooiste bidon uit en zorg dat je er mee gezien wilt worden.