Een van de meest leuke steden van Europa is toch echt wel de havenstad, Rotterdam. Er is een hoop te doen, voor iedereen van elke leeftijd en het is een fijne omgeving om in te wonen. De stad is aan het groeien want er zijn steeds meer mensen die maar al te graag een plekje willen bemachtigen in de stad. Voor veel mensen is het dan ook nog lastig om een huis te vinden, of ze weten niet zo goed waar in Rotterdam zij dan graag zouden willen wonen. Wil je weten waar je het aller leukste kan wonen in Rotterdam? Lees hieronder dan snel verder voor meer informatie.

Wonen in het prachtige Kralingen

Een van de meest groene stukjes van Rotterdam is het mooie Kralingen. Het is een gebied rondom de Kralingse Plas en je kan er vele verschillende soorten huizen vinden. Er worden dan ook een hoop nieuwe huizen gebouwd in die omgeving. Een van deze nieuwbouw projecten is Nieuw Kralingen, dit is een perfecte mogelijkheid om een plekje in het mooie Rotterdam te bemachtigen, en dan ook nog eens op een geweldige locatie. De Nieuw Kralingen prijzen kan je online vinden, het geeft ook starters een mooie kans op een woning.

Wonen in het prachtige Kralingen

Een huis op het stoere Katendrecht

Een buurt die de laatste paar jaren steeds populairder wordt is Katendrecht aan de kop van Rotterdam Zuid, het wordt ook wel de Kaap genoemd. Het is een buurt met een uitgebreide historie en eigenlijk is het dan ook een soort dorp in de stad. De mensen die er wonen, wonen er vaak al generaties lang. Maar ook daar wordt nu een hoop nieuw gebouwd, zo kan jij een plekje op de gezellige Kaap bemachtigen. Er is een hoop te beleven en het is een fijne buurt om in te wonen, als je er eenmaal woont ga je niet meer weg!

Genieten van het oude Noorden

Ook het noorden van Rotterdam is al een lange tijd een gebied waar veel mensen willen wonen, vooral de wijk Blijdorp is erg populair. Op elke hoek van de straat vind je er een lekkere lunchroom of een koffietentje. De huizen zijn er vaak wat ouder, maar wel prachtig. Er zijn veel grote woningen maar ook kan je er een bovenwoning krijgen of een appartement. Zo is er genoeg keuze voor iedereen, je vind zo een huis die past bij jouw wensen.