Beige kunnen we gerust een van de trendkleuren van het moment noemen. In woonkamers en slaapkamers is deze kleur al langer enorm populair. Maar ook de badkamer zien we steeds vaker dat er voor beige gekozen wordt. Heb je interesse in een beige badkamer? Lees dan snel verder.

Kenmerken beige

Een van de belangrijkste kenmerken van beige is de rust en warmte die de kleur uitstraalt. Daardoor is deze kleur ook zeer geschikt voor badkamers, dat is een ruimte waarin je volledig tot rust wil komen. Daarnaast is beige een kleur die gemakkelijk met andere kleuren te combineren is en bij veel verschillende badkamerstijlen past.

Beige elementen

Beige elementen

De kleur beige kun je op veel verschillende manieren toepassen in je badkamer, er zijn verschillende elementen in deze kleur verkrijgbaar. De meest voor de hand liggende keuze zijn beige tegels. Zo kun je ervoor kiezen om de volledige badkamer te bekleden met beige tegels, of bijvoorbeeld een deel van de wanden of alleen de vloer. Daarnaast zijn ook bepaalde meubels, zoals het badmeubel, verkrijgbaar in deze kleur. Die kun je dan bijvoorbeeld combineren met een witte wastafel en zwarte kranen.

Combineren

Zoals we net al benoemde kun je beige bij veel verschillende badkamerstijlen toepassen. We zien de kleur voornamelijk vaak terugkomen in moderne en luxe badkamers. Bij een moderne badkamer wordt er dan een combinatie gemaakt tussen beige tegels, zwarte kranen en een strakke douchecombinatie. Bij een luxe badkamer wordt er ook gekozen voor beige tegels, maar deze worden dan vaak gecombineerd met een unieke decortegel. Ook zien we dan vaak een combinatie met goudkleurige kranen. Wil je meer weten over hoe je beige kan toevoegen aan bijvoorbeeld een luxe badkamer? Bij Sani4All bieden we je veel inspiratie, neem gerust een kijkje op onze website of in de winkel.

Complete ontzorging

Ben je op zoek naar een beige badkamer en zou je hier graag advies willen ontvangen? We zijn er namelijk om je te ontzorgen. In onze winkels kun je je laten adviseren door onze adviseurs. Zij kunnen ook een 3D-ontwerp voor je maken, zo weet je precies hoe je nieuwe badkamer eruit komt te zien. Maar ook na het kopen van je badkamer staan we voor je klaar. We bezorgen je badkamer namelijk gratis bij je thuis. Indien gewenst kunnen we ook de volledige montage voor je verzorgen. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken! Wil je graag meer informatie over het uitzoeken van een nieuwe badkamer? Op sani4all.nl vind je meer informatie.