We denken vaak dat als we een romantisch gebaar willen geven aan onze geliefde dat we opnieuw het wiel moeten uitvinden, maar hier is niets van waar. Oké, een origineel cadeau is enorm leuk om te ontvangen, maar er zijn genoeg klassieke cadeaus die ook enorm gewaardeerd zullen worden. Het beste voorbeeld: rozen bezorgen laten! In deze blog vertellen we je waarom, dus lees snel verder.

Rozen: het gebaar van de liefde

Er is geen gebaar wat meer typisch voor de liefde is dan het geven van rozen aan je geliefde. Wanneer jij diegene met een mooie bos bloemen verrast, zal het dus ook gelijk duidelijk zijn waarom je dit doet: omdat je van diegene houdt. Het leuke aan rozen is dat je ook nog een boodschap kunt communiceren naast de algemene “ik hou van jou”, namelijk door te spelen met het aantal rozen dat je verstuurt. Elke hoeveelheid heeft namelijk een andere betekenis: drie rozen betekent “ik hou van jou”, met zes rozen geef je jezelf écht over aan de ander en met 108 rozen vraag je je geliefde ten huwelijk. Waar kies jij voor?

Speel in op geur

Speel in op geur

Wist je dat veel mensen in eerste instantie verliefd worden op de geur van de ander? Wanneer jij lekker ruikt, is de kans groot dat je gemakkelijk een betere eerste indruk achterlaat, maar door een cadeau te geven met een lekkere geur, speel je ook eenvoudig een klein beetje vals. Een mooie bos bloemen rozen ziet er niet alleen prachtig uit, maar neemt ook een heerlijke geur met zich mee die een ruimte kan verrijken. Waar deze worden geëtaleerd is aan je geliefde, maar die ruimte ruikt in ieder geval naar jullie liefde.

Combineer maar raak!

Als laatste is het fijne aan rozen dat ze ook eenvoudig te combineren zijn met andere cadeaus. Zo creëer je een perfect Valentijnscadeau of ander romantisch gebaar, aangezien je alles uit de kast haalt. Denk bijvoorbeeld aan de combinatie met:

  • Chocolaatjes
  • Een knuffelbeertje
  • Een persoonlijk kaartje
  • Of iets anders!

Het maakt niet uit waar jij voor kiest, want uiteindelijk is het de gedachte die telt. Waarmee ga jij je geliefde binnenkort verrassen?