We kunnen acuut in de stress raken wanneer de datum dat onze partner jarig is zich weer aandient. Wat moeten we hem of haar dit jaar weer gaan geven? De leuke en originele opties zijn de afgelopen jaren wel een beetje voorbijgekomen. Sieraden, bloemen en parfums zijn allemaal al de revue gepasseerd. Dan hebben we het nog geen eens over een romantisch diner voor twee gehad. Kortom, je zit met de handen in het haar om toch tot een leuk en origineel cadeau idee te komen. Wij kunnen je aanraden eens voor een echt fout cadeau te gaan. Waar je dan aan moet denken? Hierbij onze top 3.

1.     Twinning is winning?

Je kent ze waarschijnlijk wel, partners die gekleed gaan in dezelfde outfits. Ook wel bekende als de ANWB stellen. Dezelfde windjack, dezelfde fiets en een bijpassend hoofddeksel. Bij ons werkt het altijd een beetje op de lachspieren. Grijp dit fenomeen aan voor een cadeau aan je partner. Nu hoef je niet meteen een complete outfit aan te schaffen maar begin klein met bijvoorbeeld sokken. Een Happy Socks giftbox  is hier een voorbeeld van. Eén setje voor jou en één voor je partner. Énig toch!

2.     Foute feestjes

Waarschijnlijk heeft je partner een guilty pleasure qua muziek geërfd vanuit zijn jeugd; Was hij of zij fan van de Backstreet Boys, Mental Theo of juist André Rieu? Grijp deze liefhebberij aan voor een leuk uitje samen. Ga helemaal, in stijl uiteraard, naar een concert van de jeugdhelden van je partner. Treden ze niet meer op of zijn ze overleden? Vaak zijn er dan nog leuke alternatieven te bedenken zoals de foute party van Q-Music. Hier komt alles voorbij, ongetwijfeld ook de knallers die jouw partner vroeger grijs heeft gedraaid.

3.     Niks…of toch wel?

Deze vinden wij stiekem ontzettend leuk; Net doen of je het vergeten bent… In eerste optiek ontzettend spannend maar ook heel grappig. Doe op de ochtend van de verjaardag alsof het iedere andere dag is zonder ook maar een kik te geven. Geen cadeaus, geen groots ontbijt en zelfs geen zoen bij het ontbijt. Vaak roepen mensen namelijk dat hun verjaardag ze niks uitmaakt, tótdat hij vergeten wordt. Kijk hoelang je het kunt volhouden voordat je in de lach schiet en uiteraard tóch een cadeau tevoorschijn tovert.

Kortom, de verjaardag is op volwassen leeftijd niet meer iets heel belangrijks maar vooral iets heel leuks. Grijp dit moment dan ook aan om er een feestje van te maken op een grappige manier. Met bovenstaande acties tover jij ongetwijfeld een lach op het gezicht van je partner, veel plezier!