Een vakantie plannen met vrienden? Dat is natuurlijk harstikke leuk. Maar voordat je jouw koffers kunt pakken, is eerst de voorbereiding natuurlijk belangrijk. Het zoeken naar bestemmingen, het lezen van een site review van een vakantieaanbieder en het boekingsproces: er moet best wat geregeld worden. Het begint natuurlijk allemaal met een leuke vakantiebestemming. Welke bestemmingen je in gedachten kunt houden? Wij hebben hieronder een top 5 voor je samengesteld.

Ibiza

Een vakantie boeken met vrienden? Dan kunnen jij en je vrienden Ibiza zeker op jullie lijstje zetten. Ibiza staat natuurlijk bekend om het bruisende uitgaansleven. En als jij en je vrienden niet vies zijn van een leuk feestje, is dit natuurlijk ideaal. Je kunt hier namelijk tot in de late uurtjes feesten. Maar Ibiza is niet alleen leuk om de toffe feesten. Ook biedt het eiland leuke steden, mooie stranden, gezellige horecagelegenheden en bezienswaardigheden.

Spanje

Niet alleen het Spaanse eiland Ibiza is in trek, dit geldt ook voor Spanje zelf. Dit land is dan ook zeer geschikt voor een vriendenvakantie. Spanje is natuurlijk groot, waardoor je hier meerdere kanten op kunt. Van Barcelona en Valencia tot Lloret de Mar: je mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt in Spanje dan ook genoeg zien en beleven. Je bent hier aan het juiste adres voor het bezoeken van bezienswaardigheden, het ontdekken van de mooie kust en uiteraard het leuke nachtleven.

Griekenland

Als je een vakantieland zoekt voor een vriendenvakantie, kun je ook aan Griekenland denken. Griekenland heeft namelijk genoeg toffe bestemmingen waar je een heerlijke vakantie tegemoet kunt gaan. Denk bijvoorbeeld aan de populaire vakantiebestemmingen Rhodos, Kos, Zakynthos en Kreta. Van het proeven van Grieks eten en zonnebaden op de heerlijke stranden tot het ontdekken van de gezellige barretjes: het kan hier allemaal.

Kroatië

Kroatie

Ook Kroatië hoort zeker in dit rijtje thuis, want dit land biedt voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar een strandvakantie of de gezelligheid wilt opzoeken, in dit land is het allemaal mogelijk. En laten we de prachtige natuur van dit land niet vergeten te benoemen, want ook als je gek bent op natuur ben je hier aan het juiste adres.

Italië

Op zoek naar een veelzijdige vakantie? Dan is Italië een aanrader. Het land heeft een prachtige kust en ook zijn hier talloze gezellige steden te vinden. Bij leuke plekjes voor je vakantie kun je bijvoorbeeld denken aan Rimini, Milaan, het Gardameer, Toscane en ga zo maar door.    

Uiteraard zijn er nog veel meer leuke bestemmingen die je met vrienden kunt ontdekken, dit zijn slechts wat voorbeelden. Hier kun je in ieder geval je ogen uitkijken en een vakantie hebben om niet snel meer te vergeten.