Wil jij er binnenkort even tussenuit samen met jou partner? Dan zijn er natuurlijk heel veel opties. Kiezen jullie voor bijvoorbeeld een lekker weekend weg in een bruisende stad of trekken jullie je juist gezellig terug in een van de leukste tiny huisjes in Nederland? In deze blog vertellen wij jou over onze favoriete weekenden weg voor met jouw vriend of vriendin

Midden in de stad

Samen midden in de stad, in een leuk hotelletje met (bijna) alles op loopafstand. Samen kunnen jullie tot rust komen in jullie leuke kamer en ’s avonds erop uit, bijvoorbeeld lopend naar een lekker sushi restaurant of naar de bioscoop. En nadat jullie je avondje uit gezellig afsluiten met een borrel bij een leuke bar, kunnen jullie rustig teruglopen naar het hotel. Een tip van ons, kies voor een hotel met ontbijt inbegrepen. Zo kun je de volgende ochtend ook nog eens heerlijk uitrusten.

Huisje met hottub

Wat ook écht heerlijk is, is het huren van een huisje met een hottub. Zo kun jij echt met je vriend of vriendin heerlijk tot rust komen. Als je voldoende lekkere eten en drinken inslaat voor het weekend, hoeven jij en je partner jullie knusse vakantieadres ook niet te verlaten voor het weekend. Zo hebben jullie samen de tijd voor elkaar én kunnen jullie genieten van een heerlijk en romantische hottub.

Weekendje themapark

Willen jij en je lief graag een weekend met iets meer actie? Dan is een weekend in een themapark ontzettend leuk. Zo kunnen jullie samen overdag gezellig struinen door een park en later in de avond uitrusten in een knus huisje. Zie jij jezelf al lopen met je partner in het sprookjesbos? Of samen in die ene wilde achtbaan?

Tiny house

Wat ook heel leuk is, is het boeken van een Tiny House. Ook al is het een redelijk nieuw begrip, de Tiny Houses zijn door heel Nederland te vinden. Het overnachten in een Tiny House wordt vaak als een unieke ervaring gezien, en daarom is het de perfecte reden om er samen met jouw vriend of vriendin een nacht te blijven slapen! Kiezen jullie voor een Tiny House in het bos, aan zee of juist dichtbij de stad?

Natuurgebied

Natuurgebied

Tijdens Corona hebben veel mensen gemerkt hoe fijn het is om een rondje te wandelen in de natuur. Hoe leuk is het dan om een weekendje weg te boeken in een mooie omgeving? Samen tot rust komen met een mooie wandeling. Bijvoorbeeld op de Veluwe, dichtbij het strand of misschien wel ergens in een mooie omgeving in het bos. Een huisje in een natuurgebied is een prachtige plek voor een weekendje weg met jouw partner.